Borostyán Temetkezés

HEGE - Kegyelet - Székesfehérvár, Szóróparcella és hamvak nyughelye.

Szolgáltatásaink

Elhunyt szállítás

Ügyeleti Elhunyt szállítás
Vállaljuk Elhunyt elszállítását otthonában, idős otthonban, egészségügyi intézményben történő halál esetén a nap bármely szakában. Munkatársaink tapintatosan és kegyeletteljesen segítik a gyászoló hozzátartozókat.

A végtisztesség méltóságát a temetkezési törvény által meghatározott hűthető, speciálisan átalakított, modern kegyeleti gépjárművel végezzük.
Ügyeleti halott szállításunk, Székesfehérvár területén belül 0-24 órás szolgáltatás, amelynek díja minden napon azonos, azaz munkanapon, hétvégén és ünnepnapokon is egységesen értendő!
Ügyeletes munkatársunk az év minden napján 0 - 24 órában fogadja az Ön hívását és indítja a halottszállítást végző kollégáinkat.

Az elhunyt szállítását kérjük jelezze nekünk a 0-24 órás ügyeleti telefonszámaink egyikén, amelyekről a kapcsolat menüpontban tájékozódhat.

Amennyiben nem cégünknél rendeli meg a temetkezési szolgáltatást, akkor az ár változik!

Elhunyt szállítás SzekesfehérvárBelföldi Elhunyt Szállítás

Vállaljuk Elhunyt hozzátartózójának távolsági elhunyt szállítását az ország egész területén. A temetésre szállítás előkészítéséhez szükséges minden feladatot elvégzünk. Cégünknél kiválaszthatja a megfelelő koporsót, kegyeleti kellékeket a búcsúzáshoz az elhunyt szerette részére.

Külföldi Elhunyt Szállítás

Az ügyintézéshez kérje segítségünket telefonszámaink valamelyikén.

Temetési szertartás szervezése

Koporsós Temetés

koporsós temetés Szekesfehérvár ikon

Cégünk vállalja a hagyományos koporsós temetések szervezését, lebonyolítását.

Kórházi, helyi elhalálozás esetén beszerezzük Ön helyett a Halottvizsgálati Bizonyítványt, valamint intézzük a kórházi ügyintézést és bejuttatjuk a kívánt temetési öltözetet.
Elvégezzük a hivatali ügyintézést, a dokumentumok és engedélyek beszerzését, az elhalálozás helye szerinti illetékes polgármesteri hivatalban kiállíttatjuk az Elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát.
Kínálatunkban, bemutató termünkben szerepelnek a magas minőségű termékek között felületkezelt, komplett kárpitozással ellátott koporsók, a kedvező árfekvésű hagyományos négyszögletű koporsók, a modern formavilágú hatszögletű koporsók, a szélesebb kivitelezésű nyolcszögletű koporsók, valamint a kétfelé nyíló tetővel ellátott, exkluzív, luxus amerikai típusú koporsók és kriptakoporsók.
A temetéshez szükséges egyéb kellékeket is biztosítjuk, legyen az sírjelző (kereszt vagy fejfa), sírjelző felirat (névtábla), rögfogó, koporsódísz (korpusz).
Koporsós temetés új, vagy meglévő sírba, földbe temetéssel, illetve alépítménnyel rendelkező sírboltba, kriptába temetéssel történhet.
Az Elhunyt nyughelyéül szolgáló temetőben elintézzük a szükséges ügyintézéseket.
Irodánkban történik az Ön és Családja igényeinek megfelelő temetési időpont egyeztetése a temetővel, ezen időpont azonnali lefoglalása és megrendelése is, valamint a felekezeti-, egyházi-, vagy világi búcsúztatást mondó felkérése a temetési időpont tükrében.
A lehetőségeket szem előtt tartva segítünk sírhelyet választani az Ön elképzelése, igénye szerint.
A választott temetőben, annak ravatalozó termében, vagy ahol erre nincs lehetőség, mobil ravatalon történik az elhunyt felravatalozása.
A búcsú szertartás után indul a gyászmenet a sírhoz, utolsó útjára kísérve az Elhunytat.
Az elérhető koporsóink egy részéről az on-line katalógusunkból tájékozódhat, vagy látogasson el személyesen Bemutatótermünkbe.

Hamvasztás, Urnás temetés

Hamvasztás, Urnás temetkezés

Cégünk vállalja a hamvasztásos, urnás temetések szervezését, lebonyolítását.

Kórházi, helyi elhalálozás esetén beszerezzük Ön helyett a Halottvizsgálati Bizonyítványt, valamint intézzük a kórházi ügyintézést. Igény szerint biztosítjuk a ruházat bejuttatását az egészségügyi intézménybe.
Elvégezzük a hivatali ügyintézést, dokumentumok, engedélyek beszerzését, az elhalálozás helye szerinti illetékes polgármesteri hivatalban kiállíttatjuk az Elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát.
A hamvasztási engedély beszerzésétől kezdve megszervezzük a hamvasztást.
Biztosítjuk az Elhunyt szállítását a krematóriumba és a hamvak visszaszállítását Székesfehérvárra.
Hamvasztásos temetés urna elhelyezéssel történhet. Az urna új, vagy meglévő sírba, urnasírba földbe temetéssel, illetve alépítménnyel rendelkező sírboltba temetéssel, valamint urnafalba és urnafülkébe helyezhető.
Segítünk a sírhely kiválasztásában, valamint a weboldalunkon található 'sírhely formái' tájékoztató igénybevételével megismerheti a választható lehetőségeket, temetési helyeket. Tájékoztatók

A kiválasztott temetőben Ön és Családja igénye szerint foglaljuk a temetési időpontot és vesszük fel a kapcsolatot a felekezeti-, egyházi-, vagy polgári búcsúztatóval.

Kellékkínálatunkban, bemutató termünkben szerepelnek a magas minőségű exkluzív urnák, anyagában kerámia, kristály, porcelán, üveg, terrakotta, fém, réz, fa, márvány, gránit, lebomló só, illetve lebomló papíranyagból készült öko díszurnák.
Válaszhatóak a hagyományos formavilágú, kerek letisztult urnák, valamint a különlegesebb szögletes, iparművész, felekezeti díszurnák, urnakoporsók.
Kínálatunk biztosítja az egyedi megjelenésű, érzelmet, érzést, közvetítő díszurnát az elhunyt hamvainak részére.
Temetkezési kellékeink, a temetéshez szükséges kiegészítőkre is kiterjed, többek között az urnaszemfedőre, urnaleeresztőre, urnatartóra (urnakeszonra), sírjelzőre, sírjelző táblákra.
Az urnákhoz egyedi emlékurnák, emlékékszerek is választhatóak. Az elérhető urnáink egy részéről az on-line katalógusunkból tájékozódhat, vagy látogasson el személyesen Bemutatótermünkbe.

Hamvak Vízbemosásos Szórása Temetőben

Szóróparcella Székesfehérváron

Amennyiben Ön minimális áron szeretne végső nyughelyet választani Elhunytjának, ajánljuk figyelmébe a következő lehetőséget Székesfehérváron.
Egyedi kialakítású emlékkertben, parkosított, környezetben helyezkedik el a Béla Úti Köztemetőben a Hamvak Vízbemosásos Szóróparcellája. A szóróparcella központi része a hamvakat tartalmazó zárt emlékhely.
Mögötte élő növényekkel tarkított támfal emelkedik, az élő természet adja a ravatalt az Elhunytak búcsúztatásához. A szertartást követően a víz segítségével vesznek végső búcsút az Elhunyttól, akinek hamvai, megpihennek örökre a kialakított emlékhelyen.

A kijelölt helyeken biztosított a megemlékezés virágainak és mécseseinek elhelyezése.

Az épület oldalán gránit táblán láthatóak a parcellán nyugvók emléktáblái. A Szóróparcella 1999-ben három egyház által felszentelésre került. A hamvak temetői szórásához nem szükséges díszurnát választani, mert a szertartás alatt a hamvak egy speciális alakú szóró urnába kerülnek, innen mosódnak ki a búcsúzás pillanatában.

Egész évben biztosított temetkezési szolgáltatás, amely a legkedvezőbb áron vehető igénybe, mentesülnek a hozzátartozók az urnasírhely, urnafülke megváltásától és későbbi újraváltási díjától, a sírgondozástól és a temetőhasználati díjtól.

A Borostyán Örökzöld Temetkezési Kft. szolgáltatja a hamvak vízbemosásos szórásos temetési módját, végzi a szóróparcella temető üzemeltetését, valamint karbantartja és gondozza az emlékhely környezetét. Kérjen információt és árajánlatot.

Ravatalozás

Igény szerint szervezük meg Elhunyt hozzátartozója részére a ravatalozást. Különleges igények esetén egyedi árkalkuláció kerül kialakításra.

Hamvasztás, Urnakiadás

Hamvasztás, Urnakiadás

Amennyiben Ön szeretett halottja hamvait az otthonában, illetve nem temetőben vagy temetkezési emlékhelyen kívánja végleg, vagy átmeneti időre elhelyezni, forduljon hozzánk bizalommal, kegyeleti szolgáltatásunkat a legdiszkrétebb áron végezzük.

Kórházi, helyi elhalálozás esetén beszerezzük Ön helyett a Halottvizsgálati Bizonyítványt, intézzük a kórházi ügyintézést. Igény szerint biztosítjuk a ruházat bejuttatását az egészségügyi intézménybe.
Elvégezzük a hivatali ügyintézést, dokumentumok, engedélyek beszerzését, az elhalálozás helye szerinti illetékes polgármesteri hivatalban kiállíttatjuk az Elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát.
Kellékkínálatunkban, bemutató termünkben szerepelnek a magas minőségű exkluzív urnák, anyagában kerámia, kristály, porcelán, üveg, terrakotta, fém, réz, fa, márvány, gránit, lebomló só, illetve lebomló papíranyagból készült öko díszurnák.
Válaszhatóak a hagyományos formavilágú, kerek letisztult urnák, amfóra urnák, könyv urnák, valamint a különlegesebb szögletes, iparművész, felekezeti díszurnák, urnakoporsók. Kínálatunk biztosítja az egyedi megjelenésű, érzelmet, érzést, közvetítő díszurnát, az elhunyt hamvainak részére.
Külön engedély beszerzése után a jogszabály megengedi, hogy az Elhunyt hamvait tartalmazó urnát átadjuk az Ön részére a halotti dokumentációkkal együtt.

Sír kertészet

Sírkert - Sír kertészet, sírgondozás

Borostyán Temetkezés vállalja teljesen egyedi sírhelyek, átmeneti sírhelyek kertészeti megtervezését és kivitelezését, ezzel segítve a temetés és a sírkőállítás közötti szükségszerű idő méltó módon történő áthidalását.
Célszerű általában 1 évet várni a sírkő felállítása előtt, hogy a talaj megfelelően ülepedjen, visszatömörödjön a sírhelyen. Ezért ajánljuk a külföldön már művészi szintre emelkedett átmeneti sírkert kialakítását. Tervezhető és készíthető teljesen gondozásmentes sírhely is, amit csak locsolnia kell, gazolnia nem.
Igyekszünk az egyedi elvárásoknak is megfelelni, ezért előzetes konzultáció szükséges telefonon vagy személyesen. Megbeszélés után az Ön pénztárcájához igazítva, humánus áron készítjük el a megrendelt sírkertet.

    A sírkert, sírhely kialakításának lehetőségeinek csak a képzelet szab határt.
    Példák a teljesség igénye nélkül a sír kialakításra:

  • Kérhető naturális keret a nyughelyre
  • Átlós beültetés
  • Kaviccsal való feltöltés
  • Ideiglenes síremlék
  • Bármilyen egyedi igény, elképzelés a sírkert kialakításával kapcsolatban
  • Sírhant csere, földcsere
Elkészült sírkertek, síremlékek a megrendelők egyedi igényeinek megfelelően:
HEGE temetkezés Székesfehérvár